فراخوان جشنواره مشترک نقاشان ایران و روسیه اعلام شد معرفی کتاب | درباره کتاب «پنداشت تربیت» اثر جودیت ریچ هریس درباره نقش «جانی دپ» در فیلم «کارناوال در پایان روزها» نقاشی‌های خیره‌کننده از زندگی روزمره مردم در مقبره چینی + عکس پروژه مسکن هنرمندان چه زمانی به بهره‌برداری می‌رسد؟ وزیر ارشاد: حداکثر حمایت از هنرمندان ممنوع الکار انجام شده است | جایی که هنرمندان خطا کردند، هم حمایت کردیم توضیحات دبیر شورای صنفی نمایش درباره ابهامات آیین‌نامه اکران سال ۱۴۰۳ | از دعوا بر سر اکران ۱۰ فیلم کمدی تا اجبار در دادن حق وتو غلبه بازار بر هنر، کتیبه نویسی را از عیار انداخته است رئالیتی شوی «شکارچی» از شبکه خانگی + جزئیات «زینب (س) اسیری رفت و ما بر جای بودیم» | کم‌توجهی به زنان کربلا و بانوان دفاع مقدس در ادبیات فارسی آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره نانو و رسانه ۱۴۰۳+ جزئیات پخش «سلمان فارسی» سال ۱۴۰۵ کلید می‌خورد + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۳ تجلیل از «آلفونسو کوارون» در جشنواره لوکارنو اکران «شب‌های تاریک رم» در رم ایتالیا ۲ رمان «خیال کردم آب است می‌چکد» و «بودن یا نبودن» منتشر شدند
سرخط خبرها

۲ رمان «خیال کردم آب است می‌چکد» و «بودن یا نبودن» منتشر شدند

  • کد خبر: ۲۳۹۴۱۸
  • ۲۷ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۶
۲ رمان «خیال کردم آب است می‌چکد» و «بودن یا نبودن» منتشر شدند
رمان «خیال کردم آب است می‌چکد» نوشته اسماعیل زرعی و «بودن یا نبودن» نوشته مبینا فتحی راهی بازار کتاب شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کتاب «خیال کردم آب است می‌چکد» نوشته اسماعیل زرعی در ۱۷۶ صفحه با شمارگان ۲۲۰ نسخه و قیمت ۱۸۰ هزارتومان در انتشارات مروارید راهی بازار کتاب شده است.

در نوشته پشت جلد کتاب می‌خوانیم: رمان «خیال کردم آب است می‌چکد» نوشته داستان‌نویس معاصر اسماعیل زرعی (متولد ۱۳۳۷) ماجرای یک «شخصیت داستانی» است که از کُندی و وقفه نویسنده اثر در کار نوشتن راضی نیست. این «شخصیت داستانی» از این رمان می‌گریزد و به سراغ نویسنده‌ای می‌رود که شهرت بیشتر و پشتوانه تبلیغی وسیع‌تری دارد. اما این سفر سبب می‌شود که برای او ماجرا‌های تلخ و مختلفی پیش آید.

«با همه وجود به وجد آمدیم. کجای دنیا می‌توانستیم چنین داستان‌نویسی پیدا کنیم؟ حُضّار همه شروع کردند به کف‌زدن؛ محکم و ممتد. عده‌ای سوت بلبلی زدند. هفت_هشت نفر زنده‌باد_ زنده‌باد گفتند. یکی با صدای نکره از جایی ناپیدا داد زد: به احترام حضرت استاد پاشید!»

همچنین رمان «بودن یا نبودن» نوشته مبینا فتحی در ۱۸۴ صفحه با شمارگان ۲۲۰ نسخه و بهای ۲۰۰ هزار تومان در نشر مروارید عرضه شده است.

در پشت جلد کتاب نوشته شده است: «شادی» مرده است! هیمن جمله کوتاه غمی عظیم را روی دوش‌های خود حمل می‌کند: جمله‌ای سه کلمه‌ای که با تمام کم‌جانی محکوم به تحمل سنگینی بار این غم است: غمی که حتی تکرار واژه «غم» نیز کمکی به رساتر شدن فریاد آن نمی‌کند. «شادی» مرده و پس از او، احوال «امید» و «آرزو» و «فروغ» و «جهان» نیز به‌شکل کوششی برای بودن ادامه دارد، آن هم درحالی که تلاش زندگی متمرکز بر تبعید آنها به قلمرو نبودن است.

«دلم می‌خواهد بخوابم؛ تاصد سال بخوابم و کسی بیدارم نکند. آلارم گوشی را بگذارم که صد سال دیگر زنگ بزند و بخوابم و بعد بیدارم کنند و بگویند: «بیدار شو. فرشته مرگ اینجاست. منتظر تو.» مضحک است. دلم می‌خواهد بمیرم، اما آن را به تعویق می‌اندازم؛ دلم می‌خواهد زندگی کنم، اما حوصله‌اش را ندارم.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->